TULEVAISUUDESTA

Ensimmäiset tulokset opiskelupaikoista tuli mulle 30.6 ja kuten jo etukäteen tiesinkin niin mulle ei tullut opiskelupaikkaa, mutta ei siinä mitään - välivuosi 12vuoden koulunkäynnin jälkeen tekee ihan terää tähän väliin ja nyt tulevana vuonna mulla on ihan oikeesti aikaa lukea pääsykokeisiin. Muutenkin mulle on muodostunut välivuodelle ihan selkeitä tavoitteita joihin päällimmäisenä kuuluu työn teko, avoin yliopisto, parin yo-arvosanan korottaminen sekä oman kodin laittaminen.

DSC_2053tulips

Välivuodessa ainut asia mikä mua huolettaa on se omilleen muutto Sampan kanssa. Eniten mua oikeesti huolettaa se ettei meillä oo mitään syötävää, koska Samuelin kokkaaminen koostuu pääasiassa mikrossa lämmittämisestä ja ainut ruoka mitä mä osaan tehdä on makaronilaatikko... :-D Mut luotan siihen et asiat menee omalla painollaan ja ehkä mekin osataan kohta tehä muutakin ruokaa kun makaronilaatikkoa. Toivotaan ainakin parasta.

DSC_2669friday

No mut hei mitäs sit mulla on suunnitelmissa välivuoden jälkeen? Tiedän jo 99% varmaksi, että aion hakea Tampereen yliopistoon opiskelemaan psykologiaa ja toivon koko sydämestäni, että pääsisin sinne nyt toisella kertaa, se meinaan on mulle sellanenn unelma-ala tällä hetkellä ja tiedän jo että haluun tulevaisuudessa olla psykologi. Oon myös hetken mielijohteesta hakenut lukukauden mittaseen avoimen yliopiston koulutukseen, mutta siinä nyt tiettykin mietityttää se että sille tulis hintaa lähemmäs 4000e...

Kokonaisuudessaan mun lähitulevaisuuden suunnitelmat on kuitenkin aika hyvin selvillä ja täytyy kirjaimellisesti pitää peukut pystyssä että kaikki sujuis toivotulla tavalla! :-)

4 kommenttia:

 1. Mulla oli myös omilleen muuttamisessa tuo ruokaongelma, sillä en osannut tehdä juurikaan mitään. Loppujen lopuksi sitten kuitenkin opin, kun oli pakko :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha ihana kuulla ettei olla ainoat! :-D äitikin pisti jo kauhuissaan viestiä miten se ottaa meiät kokkauskurssille... :D

   Poista
 2. Mihin päin Tamperetta ootte muuttamassa? Asun itekin täällä ja ois kiva tietää mistä löytyy noin kivan näkönen kämppä! Asunnon etsiminen nimittäin käynnissä :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaukajärvelle! :-) meillä kävin tän kanssa ihan älyttömän hyvä tuuri ku sijainti ja asunto on meille ihan täydelliset :-D

   Poista