HOME SWEET HOME

Perjantaina mäki pääsin vihdoin ja viimein muuttamaan pysyvästi Tampereelle ja nyt oon saanut purettua mun kaikki tavaratkin niin alkaa jo pikkuhiljaa tuntumaan kodilta. Meillä on tuparit jo tämän  viikon lauantaina niin saadaan ne mahdollisimman nopeesti pois alta ettei ne sitten unohdu ja siirry myöhempään koko ajan. 

Eilen mulla oli myös työhaastattelu ja pääsinkin sinne eli alotan työt jo ens viikolla, ihanaa että jäi aikaa lomailla vielä tää viikko ja lukea ens tiistain esivalintakokeeseen. Näistä tuun kuitenkin kirjottelemaan vielä myöhemmin lisää, koska en malta odottamaan että pääsen höpisemään meiän kodista!

DSC_3262blog
DSC_3259blog
DSC_3264blog
DSC_3268blog
DSC_3271blog

Mä oon alusta asti halunnu sisustaa meiän kodin just sellaseks kun haluan tyytymättä mihinkään väliaikaisratkaisuihin enkä vois olla yhtään tyytyväisempi tästä päätöksestä! Samppaa sai vähän suostutella esimerkiks noihin ruokapöydäntuoleihin, jotka kuulemma on rumat ja kalliit mut sopii silti kun nenä päähän tohon ruokapöytään. Oon siis saanut pitää puoleni näitten sisustusjuttujen kanssa kun ei maut ihan täsmää ja silti oon onnistunu saamaa tästä kodin molemmille - Samppa sanokin yks kerta et hyvä vaan etten oo kuunnellu sen mielipiteitä :-D Koettiin myös toimivaks ratkasuks se, että Samuel hoitaa telkkarit sun muut, koska ne ei kiinnosta mua pätkän vertaa ja mä puolestaan hoidan taulujen sun muun koristejuttujen oston, koska tolle ei oo niistä harmainta aavistustakaan.

Ja tosiaan vielä muutama sana siitä miten haluisin heti täydellisen näköstä niin tietenkin se vaati huomattavasti enemmän rahan sijottamista (esim. 100euroa matosta on suhteellisen kova hinta...), mutta säästettiin puolestaan sit tekemällä ruokapöytä ja tv-taso itse, samalla saatiin vielä just sellasta kun haluttiin. Ja hei ihan suoraan sanottuna mä rakastan meidän kotia, täydellinen meille! 

Parempaa kotipostausta pistän tulemaan heti kun saan keksittyä ratkasun siihen miks mun blogin pystykuvat on niin hemmetin huonolaatusia... 

8 kommenttia:

 1. Oii ihanan näköistä! Varsinkin nuo taulut, tosi kivoja lisäyksiä :)

  http://j-doitforyourself.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Taulut on ihan munkin lemppari juttuja täällä! :-)

   Poista
 2. Heyy, sain vinkin, että ootte vihdoin muuttaneet. Onnea uuteen kotiin! Näyttää todella kauniilta♥

  VastaaPoista
 3. oi ompa kivan näköstä :-)

  VastaaPoista
 4. Aivan ihana koti sulla näiden kuvien perusteella! Onnea uuteen kotiin ♥

  http://more-than-we.blogspot.com

  VastaaPoista