KYLIE COSMETICS LIP KIT

Vihdoinkin pääsen höpisemään teille tästä mun meikkikokoelman uusimmasta tulokkaasta! Kyseessä  onkin siis mikäpä muu kun Kylien Lip Kit - sävyssä Maliboo. Olin alkuun tosi epäileväinen näitten kanssa kun luin juttuja että samanlaisia ja parempiakin löytyy, mutta kun Samppa lupas ostaa mulle jonkun meikin kunhan en vaan valita pitkävedosta niin päätin että nytten ois jo korkea aika muodostaa oma mielipide näistä. Päädyin ottamaan Maliboon, koska en tunnetustikkaan en käytä muita kun nudepunia ja tää sopii siihen kategoriaan parhaiten. 

Mulle tuli pienenä pettymyksenä miten tumma tää oikeestaan onkaan, kun odotin tän olevan vähän neutraalimpi eikä niin sanotusti niin silmiin pistävä (voi olla, että vaan ite kuvittelen tän tummemmaks kun loppujen lopuksi onkaan... :-D). Oon kuitenkin käyttäny tätä ahkerasti ja jopa mun lempihuulipuna on jääny tän varjoon! Se tuntuu tän jälkeen vaan niin pliisulta... 

DSC_3290blog

Tykkään ehkä eniten siitä, että tässä tulee toi "laatikko" mukana niin ei tarvii säilytellä näitä meikkipöydän laatikon pohjalla ja ettiä sieltä vaan noi kulkee tossa tosi näppärästi myös mukaan. Tää myöskin näyttää huomattavasti nätimmältä laatikossa kun ilman. 

DSC_3278blog

Sitten itse tuotteeseen. En osaa päättää kummasta tykkään enemmän - tosta huulipunasta vai sitten rajauskynästä. Toi rajauskynä on meinaan aivan I-H-A-N-A, tarpeeks pehmeä ja levittyy aivan järjettömän helposti, ainut miinus tossa onkin se, että se kuluu suhteellisen nopeesti - juurikin ton pehmeyden takia. Huulipuna puolestaan on aivan järjettömän hyväntuoksusta ja sekin levittyy tosi helposti, toi ei myöskään kuivu liian nopeesti vaan jättää aikaa työstää sitä kunnolla niin siitä tulee iso plussa. Oon kaikinpuolin tyytyväinen tohon ja mulla onkin haaveissa tilata pari uutta sävyä, Dirty Peach on ainakin ihan pakko saada!

Ootteko te testaillut näitä Kylien mattahuulipunia tai Kylien muita tuotteita? Mitä ootte tykännyt? 

7 kommenttia:

 1. Oon itekkin juuri haaveillu tuosta maliboo sävystä, se vaan näyttää yksinkertaisesti niin kauniilta! Oon ite kokeillut kyseisiä tuotteita (ja rakastunut niihin aivan täysin), mutta tällä hetkellä noita ei löydy omassta meikkikokoelmasta.. Täytyis varmaan pistää tilausta tulemaan ;-)

  VastaaPoista
 2. Omalla hankintalistalla ollut jo hetken nuo Kylie Lipkitit. Pitäis vaan saada aikaseks ja tilata :D

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva postaus :) ryhdyin lukijaksi :)

  https://prepula.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 4. oon itekkin harkinnut noiden ostamista, näyttää niin ihanilta <3 8)

  VastaaPoista
 5. En oo vielä saanut aikaiseksi tilata. Ootan että tilanne rauhoittuu, jolloin saan oikeasti ne sävyt, jotka haluan... Oon kyllä hieman kade, että sulta löytyy jo nuo! :-D

  http://maijaviola.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 6. Oiii näyttää ihanilta! Monet näitä kehuu mutta ite en kyllä oo testaillut :-)

  http://the-happiness-theory.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 7. Sun blogi pääsi mun "Linkitä Blogisi" - suosikit postaukseen mukaan! :) ♥

  http://hennankengissa.blogspot.fi/2016/11/uutta-sunkin-lukulistalle-part-2.html

  VastaaPoista