PUHELINKUULUMISIA

Terkkuja Tampereelta! Perjantaina mä vihdoin ja viimein pakkasin mun kimpsut ja kampsut kasaan ja ajoin tänne nyt lopullisesti. Nyt ei onneks enään tarvii kulkea tota väliä niin usein. Muuton myötä mulla jää nyt huomattavasti enemmän aikaa ja energiaa kirjotella tännekki useemmin, mulla onkin muutama postaus jo luonnoksissa odottelemassa ;-) Mutta ennen kun ruvetaan suuntaaman syksyä niin palataan vielä menneisiin päiviin puhelinkatsauksen kanssa!

puhelinkatsaus1

Kutsuttiin Emilia ja Alvar meille kylään muutama viikko takaperin ja oli kyllä ihan huippua päästä tutustumaan uusiin ihmisiin täältäkin ettei tarvii vaan kahestaan olla. Saatiin myös pieni lahja sillon piristämään kotia! // Roosan kanssa leffassa kattomassa Bad Moms ja oli aivan tajuttoman hauska, tota ennen en ollukkaan pitkään aikaan nähny yhtä hyvää leffaa. // Roosan synttäreille menossa!

puhelinkatsaus2

Samppa tilas mulle pitkävetovoitoillaan Kylien lip kitin sävyssä Maliboo ja tarviiko edes sanoa miten hyvä toi on!! Voisin oikeestaan tehä teille tosta oman postauksensa, jossa kerron vähän mun mielipiteitä tosta kyseisestä tuotteesta. // Viime kerralla kun tulin tänne niin Samppa oli ostanut yllätykseksi ruusuja ja suklaata  // Käytiin myös kattomassa uusin Bridget Jones, joka oli Sampan mielestä kuulema tylsin leffa ikinä... :-D // Ihanaakin ihanampi Tampere.

puhelinkatsaus3

 // Oon tykästynyt ihan huolella noihin Lorealin uusiin kasvonaamioihin, mun lemppari noista on varmaan se punainen Exfo, joka on kuorivin noista kolmesta. // Oon ruvennut vähentämään mun maitotuotteiden kulutusta ja oonkin muutaman kerran ostanut noita Oatlyn "tölkkejä", jotka on ihan järjettömän näppäriä ottaa mukaan melkeen minne vaan! // Viime viikonloppuna käytiin äitin, iskän ja Sampan kanssa Pippurimyllyssä syömässä mun muuton kunniaks ja voi vitsit kun toi mun härän pihvi oli NIIIN hyvää! En pistäis pahitteeks jos saisin tollasen nyttenki eteeni. 

puhelinkatsaus4

No mitä olis nää puhelinkatsaukset ilman selfietä ilman sen turhempia juttuja? :-D // Sampan kanssa kattomassa Haluatko miljonääriksi, otetaan meinaan nykyään enää niin harvoin mitään yhteiskuvia niin tää on aika harvinaista herkkua // Vein työkavereille viimisen työpäivän kunniaks Arnoldsin donitseja kun halusin niillä kiittää kuluneesta kesästä. // Rakastan syksyä niin paljon! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti