PIKAMOIKAT FLORIDASTA

Neljä kokonaista päivää Floridassa ohi ja kolme jäljellä. Neljässä päivässä oon ehtiny tuhlaamaan lähes koko matkabujetin, syömään ihan järjettömän määrän tuoreita marjoja, käymään Kennedy Space Centerissä, juomaan litroittain jääkylmää kokista, ottamaan satoja kuvia sekä nauttimaan lomasta sataprosenttisesti. Mutta yhtään sen pidemmittä puheitta päästän teidät kurkkimaan muutamia kuvia täältä, palaillaan taas!

DSC_4314florida
DSC_4361florida
DSC_4340florida
DSC_4394florida
DSC_4318florida
DSC_4410florida

2 kommenttia:

 1. Oii Florida kuulostaa ihanalta! Oon asunut Jenkeissä melkein vuoden ja käynyt siellä kerran sen jälkeen, mutta vielä pitäis kyllä Floridassa päästä joskus käymään :-) Kiva blogi sulla muuten! Ja tuolla sun About me -sivulla lukee muuten, että oon 12-vuotias. En tiedä onko se vitsi vai mikä, mutta täytyipä se vielä mainita :-D

  http://olderthanyesterday.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen ehottomasti käymään! Täytyy itekkin vielä joskus lähteä uudestaan! Apua kiitos! Tullu selkeesti joku ajatuskatkos ku päivittäny kakskymppisistä ja lopputuloksena iästä lähtenykki se 8 vuotta... :-D kiitos kun mainitsit, ties millo oisin sen sitte ite huomannu!

   Poista