KAUNEUSHAASTE

1. Varhaisin meikkimuistosi?

Varmaankin se kun käytiin kaverin äidin meikkipussilla salaa ja salailtiin sitä vetämällä vessa samalla kun laitettiin meikkipussin vetoketju kiinni... :-D Ihan kun ei oltais jääty kiinni siitä, että yhtäkkiä ilmestyny kunnon sotamaalaukset naamaan!

DSC_4682makeup

2. Mitä meikkejä käsilaukustasi löytyy?

Pelkästään huulipuna! Pohjustan ja kiinnitän muut niin hyvin ettei niitä tarvii lisäillä pitkin päivää - eikä kyllää paljoa huvittaiskaan kantaa mukana kauheeta meikkiarsenaalia!

3. Lempituoksusi?

Mun ikuinen lemppari eli Calvin Kleinin One Shock, se on vaan niin tuttu ja turvallinen. Pitäis tosin pikkuhiljaa päivittää hajuvesiä tähän päivään ja karsia ne pois joita ei tuu käytettyä enää. 

DSC_4686makeup

4. Henkilökohtainen kauneusvinkkisi?

Riittävä kosteutus! Mikään meikkipohja ei vaan voi näytää hyvältä jos kosteusta ei oo hoidettu kunnolla. Ja se, että muistaa kostettaa sisältäkin eli juomalla riittävästi vettä!

5. Uusin kosmetiikkalöytösi?

Varmaankin uus meikkivoidelemppari Narsilta! Kyseessä siis Narsin All Day Luminous Weightless Foundation sävyssä Siberia - vihdoinkin tarpeeks vaalea sävy tälle kalkkilaivan kapteenille. :-D

6. Ikimuistoisin virheostoksesi?

Mulla ei tuu oikeesti mieleen mikään muu kun liian tumma meikkivoide!


7. Meikkivoiteella vai ilman?

Riippuu päivästä tosi paljon. Kesät vietän muutamia poikkeuksia lukuunottamatta laittamatta meikkivoidetta kun muin vuodenaikoina sitä tulee käytettyä enemmän. Helpottaa huomattavasti kun ei tarvii ostaa erisävystä meikkivoidetta ihan vaan kesää varten! :-D

DSC_4672makeup

8. Eyeliner vai kynä?

Eyeliner! Pelkällä kynällä tulee mun mielestä liian suttunen vaikutelma.

9. Tuote, jota ilman et tulisi toimeen?

Narsin concealer! Oon vihdoinkin löytäny tuotteen mikä peittää mun mustaakin mustemmat silmänaluset.

10. Tuote, jota haluaisit kokeilla?

Tällä hetkellä himottais ostaa Anastasian Glow Kit kokeiluun! Olispa vaan sen verran rahaa ettei tarvis tuntea huonoa omatuntoa siitä jos käyttää siihen monen tunnin palkan... :-D

2 kommenttia:

 1. Oi toi Anastasian Modern Renaissance houkuttelis niin paljon...<3 kiva postaus ja ihana blogi sulla muutenkin, sait uuden lukijan! :)

  Elli

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen ehottomasti ostamaan meinaan se on niin täydellinen suoraan sanottuna! Ja ihana kuulla että tykkäsit Elli! :-)

   Poista