KODIN UUTUUKSIA

Mulle on iskenyt taas ihan järjettömän kova sisustusinspiraatio ja meiän kodissa onkin tapahtunut muutamia muutoksia sen seurauksena. Vieläkään ei oo ihan täysin valmista kun ootellaan parvekkeen sohvaryhmän saapumista ja jotkut tavarat hakee vielä omaa paikkaansa. Kotipostaus onkin suunnitteilla ihan heti kun saadaan kaikki täällä valmiiksi!

DSC_4661home

Ihan ensimmäisenä esittelyyn pääsee ehkä kaikista suurin hankinta, eli uusi ruokapöytä! Idea tän ostamiseen tuli oikeestaan aika äkkinäisesti ja siltä istumalta pistin toriin ostetaan-ilmotuksen,  siitä kaks päivää niin meillä olikin jo pyöreä ruokapöytä. :-D

DSC_4614home
DSC_4617home

Toisena suurempana hankintana löytyy meidän uusi sängynpääty Ikeasta. Idea tänkin hankkimiseen tuli oikeestaan taas ihan hetkessä, mutta hetken aikaa kun suostuttelin Samppaakin niin oltiin lopulta samaa mieltä siitä, että eurolavat sängynpäätynä oli jo vähän liikaa. Samalta Ikean reissulta kotiutettiin myös pieni bonsai-puu koristamaan uutta sängynpäätyä!

Toi musta "talolyhty" löytyi puolestaan Jyskistä ja se sopii kun nenä päähän tohon! Tarvis vielä vaan keksiä jotain uutta siihen nyt kun meiän ohraruohokin on jo vähän nuupahtanut... :-D

DSC_4638home

Oon jo pitkään haaveillut vaaleanpunaisesta tehostevärinä ja vasta hetki sitte sain aikaseks tilata H&M:ltä uudet tyynynpääliset. En halunnu vetää ihan övereitä ton "tyttöjen" värin kanssa, koska onhan tää myös Samuelin koti, niin tilasin kaksi vaalenpunasta ja yhden harmaan vähän tasapainottamaan niitä! Näitten kanssa samassa paketissa tuli myös matto makuuhuoneeseen, mutta en saanut siitä mitään järkevää kuvaa vielä niin jos sitten siinä kotipostauksessa!

2 kommenttia:

  1. Kivoja uudistuksia! :-) Itsekin himoinnut pyöreää pöytää, mutta meidän keittiöön ei kyllä mahdu sellainen mitenkään järkevästi :( Ehkä sitten joskus uuteen kämppään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla, että tykkäsit! :-) No voi harmi ettei teillä mahdu, toivotaan kuitenkin parasta että joskus saat oman pyöreän pöydän! :-)

      Poista